Spel & plezier

Recreatieparken

Een complete dag-belevenis met oa achtbanen vind U in Recreatiepark Fort Fun in Bestwig. Het is ongeveer op 35 km rijden, en bied plezier voor groot en klein!

Naar het Panoramapark-Wildpark in Kirchhundem is ongeveer 60 km van de woning verwijderd. Naast vele Attracties zoals bijvoorbeeld de Fichtenflitzer(zomerrodelbaan), zijn hier ook wolfen, lynxen, otters, moeflons en vele andere dieren.

Nog meer vrijetijdsplezier voor de hele familie

Wilde dieren kijken is een prachtige belevinis voor het hele gezin. Dat kunt U ook in het dichbijgelegen Wildwald Vosswinkel. Hier kunt uren wandelen over alle prachtige paden.

Op de ‚Freilichtbühne Herdringen‘ kunt U de het jaarljks wisselende zomerprogramma beleven. Daarbij went het theaterstuk an families met kinderen en een ander stuk aan de volwassen bezoekers.

De ‚Bilsteinhöhle‘ in Warstein is een zeer bijzonder belevenis. Van de 1850 meter aan druipsteengrotte, kunt U 400 meter aangenaam bewandelen.

De ‚Karl May Feestspelen‘ in Elspe hebben vele miljoenen mensen verblijd. Elspe ligt ongeveer 50 km van Oeventrop verwijderd.

Kommentare sind geschlossen.